Opinii subtire. Patura cu model, pufoasa, cocolino.


Clevo P Am avut un inceput de an pe cinste la capitolul notebook-uri, testand nu mai putin de 8 modele de la 6 opinii subtire, toate echipate cu cele mai opinii subtire procesoare si placi video.

opinii subtire

Si dupa cum ati vazut saptamana trecuta, agitatia nu se opreste aici, o opinii subtire intreaga de procesoare noi urmand sa isi faca apritia in decursul acestei saptamani. Si chiar daca aceste procesoare sunt noi cu numele, in practica fiind vorba despre opinii subtire arhitectura si acelasi proces de fabricatie din ultimii ani, asta inseamna ca vom vedea si noi modele de notebook-uri, in special in segmentul mainstream, acolo unde avem parte si de placi grafice noi, din seria GTX.

Drept urmare, va puteti astepta in continuare la review-uri de notebook-uri pe NEXT — in fond, segmentul mainstream este cel mai intens disputat de catre producatori si nu in ultimul opinii subtire, un segment foarte important in tara noastra.

opinii subtire

Pana atunci insa, v-am pregatit altceva, mai precis un notebook de la Clevo, de aceasta data subtire si elegant. Asta ca sa vedem ca producatorul taiwanez poate oferi si notebook-uri subtiri, nu doar mamuti.

opinii subtire

Asa ca… turnati-va un pahar din racoritoarea preferata, asezati-va comod in fata PC-ului sau a smartphone-ului si haideti sa vedem cum arata un Clevo subtire si elegant, livrat impreuna cu un mouse de gaming pe cinste.