Slabire berwick,


Sursa Foto: Medicii care vor neglija pacienții riscă să facă închisoare Asistentele medicale, medicii și managerii care vor neglija sau maltrata pacienții riscă să facă până la cinci ani de închisoare. Această măsură dură a fost anunțată recent de către premierul Marii Britanii, David Cameron.

slabire berwick

Autor: PasPortal Administrator 18 noiembrie,Redactor: Irina Papuc Asistentele medicale, slabire berwick și managerii care vor neglija sau maltrata pacienții riscă să facă până la cinci ani de închisoare. Măsura este una dintre recomandările-cheie prevăzute în raportul lui Don Berwick, fostul consilier de sănătate al lui Barack Obama și unui expert în siguranța pacienților, care a participat la elaborarea raportului care a scos la iveală detaliile despre situația de la slabire berwick Stafford, scrie The Independent.

Secretarul de sănătate, Jeremy Hunt, va anunța mâine detalii ale acestei politici, care este o acțiune a Guvernului britanic la raportul publicat recent și care viza situația de la spitalul Stafford, unde sute de pacienți ar fi murit ca urmare a neglijării și maltratării între și Introducerea unei sancțiuni penale pentru asistente medicale și alte categorii de personal al Serviciului Național de Sănătate este percepută drept controversată în rândul sindicatelor de sănătate, care spun că le-a fost pătată imaginea pe nedrept în urma scandalurilor șocante de la slabire berwick Stafford, Gosport și Morecambe Bay.

În prezent, în Marea Britanie sunt prevăzute sancțiuni penale pentru neglijență intenționată și se aplică slabire berwick care îngrijesc copiii sau de pacienții cu probleme de sănătate mintală.

slabire berwick

Și doctorii ar putea percepe modificarea drept una controversată. Deocamdată Asociația Medicală Britanică s-a interesat dacă documentul mai conține și alte penalizări în afară de amenințarea cu urmărirea penală pentru neglijență intenționată.

slabire berwick

Guvernul va lansa consultări publice înainte ca legea să ajungă în Parlament. De aceea, am luat o serie de slabire berwick diferite, care vor îmbunătăți procesul de îngrijire a pacientului", a mai declarat Cameron.

slabire berwick

Autoritățile engleze au depistat în urma unei investigații de amploare că aproximativ 1.