Slabire grecia


Dieta minune a călugărului grec şi rolul postului.

slabire grecia balsam de tigru slăbire

Iar specialiștii vin în întâmpinare cu mai multe argumente în favoarea acestui regim alimentar. Unul dintre ele ar fi cel potrivit căruia călugării de la mănăstirile din Athos trăiesc foarte mult timp, de cele mai multe ori feriți de boli precum cancerul, bolile cardiovasculare, diabet și Alzheimer.

De asemenea, acești călugări trăiesc, în medie, cu zece ani mai mult decât traiește populația greacă.

slabire grecia pierderea in greutate si oboseala

Potrivit experților nutriționiști, dieta mediteraneană și zilele de post, în aceeași măsură, contribuie la pierderea în greutate. Ce presupune "dieta călugărului grec" Slabire grecia ortodocşi de la Muntele Athos mănâncă aproape exclusiv produse alimentare neprocesate, proaspete, cu un conținut redus de grăsimi. În plus, în zilele de post, călugării reduc drastic aportul caloric, scrie Daily Mail.

slabire grecia supliment de sănătate pentru pierderea în greutate

Astfel, planul alimentar țintește eliminarea conceptului de "dietă" și presupune, în schimb, împărțirea slabire grecia în trei categorii de zile: trei zile de moderație, trei zile de post și o zi de ospăț. Aceste zile pot fi schimbate în timpul fiecărei săptămâni, pentru ca planul alimentar să se adapteze la stilul de viață al fiecărei persoane.

Cele 3 etape din "dieta călugărului grec" a În zilele de post renunți la produsele lactate, pește, carne, alcool, ouă și ulei, dar consumi porții mici de fructe, legume, nuci, semințe și slabire grecia de fasole b Slabire grecia de moderaţie îţi permit să ai o dietă mediteraneană sănătoasă, cu produse proaspete şi cu un conţinut scăzut de grăsimi.

slabire grecia slabire berwick

Produsele lactate, uleiul de măsline, peştele, puiul şi ouăle pot fi incluse în dieta ta în această perioadă, deşi zahărul, slabire grecia procesate şi carnea roşie sunt încă interzise în meniul tău. Alcoolul este chiar permis în aceste trei zile - chiar dacă este vorba doar despre vinul roşu, pe care trebuie să îl bei cu slabire grecia 2 unităţi pe zi - aceasta este cantitatea permisă.

slabire grecia arzător de grăsimi de uragan