Umorul slăbit.


Vezi mai multe articole din categoria life-inedit Show-ul combină umorul inteligent de replici şi umorul de situaţie, izvorâte din temele majore ale prostiei universale, cu satiră politică inspirată din trista comedie, pe teme minore, a politicii noastre de zi de zi şi noapte de noapte, colorându-le cu umorul slăbit muzicale şi momente de improvizaţie umoristică.

umorul slăbit pierdere în greutate vărsături

De la glumele sarcastice şi povestirile cu tâlc, de la întâmplările amuzante îmbinate cu chestiuni sociale până la parodiile muzicale, trupa Distractis încântă spiritul românilor indiferent de vârstă. Ne-am dorit ca publicul nostru umorul slăbit vină şi să-şi pună probleme, iar apoi să se gândească cum să facă să le rezolve".

umorul slăbit arsură de grăsime

Silviu Petcu afirmă: "Cel mai tare mă bucur că în Noaptea Preşedinţilor vom afla cum votează cetăţeanul turmentat de tip nou". Show-ul va avea loc pe 10 şi 16 noiembrie, de la ora Biletele se găsesc pe www.

umorul slăbit pierdeți grăsime din șolduri

Preţul unui bilet este de 55 de lei. Citește pe www. Rata de infectare a ajuns la recorduri absolute Conținutul website-ului www.

umorul slăbit nhs mă ajută să slăbesc

Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari mediafax.